HATAC nieuwsbrief nr 5 2024

Beste HATAC-leden, het tafeltennisseizoen is weer gestart!

* Voor de zomervakantie heeft Bas Meddeler een fotowedstrijd uitgeschreven, hieronder zijn toelichting:

Tijd om te stemmen! Wie maakt kans op de titel ‘HATAC op reis’?

We hebben 4 geweldige, creatieve inzendingen ontvangen voor onze ‘HATAC op reis’-fotowedstrijd. Het is nu aan jullie om de winnaar te kiezen!

Jullie hebben vanaf vandaag tot 16 oktober de tijd om op je favoriete vakantiefoto te stemmen. Iedere inzending heeft een originele tafeltennis-touch en een eigen verhaal, dus maak je keuze zorgvuldig.

Hoe kan je stemmen?

  • Klik https://forms.gle/95Q72SF6E1uZMuKd6 om de foto’s te bekijken.
  • Stem op de foto die jij de leukste, origineelste of meest creatieve vindt.
  • De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de ALV en ontvangt een handige schoonmaakset voor zijn/haar tafeltennis-batje.

We zijn benieuwd naar jullie stemmen en kijken uit naar het bekendmaken van de winnaar. Stemmen dus, en we zien jullie graag op de ALV!

Sportieve groet, Bas Meddeler

* De datum van de ALV wordt binnenkort bekend, houdt de mail goed in de gaten!

* Interview Tineke Besselink
Nèt lid geworden van Hatac: Tineke Besselink. Maar ze speelt al zo’n 45 jaar tafeltennis! Als kind maakte zij daar al kennis mee; haar ouders bestierden een cultureel centrum waarin ook een tafeltennisvereniging gevestigd was. En op ongeveer 16-jarige leeftijd is zij ook begonnen.

Zij heeft altijd competitie gespeeld bij het kleine Dropshot’79 in Zelhem. Die club wordt nu opgeheven en eigenlijk wilde zij ook stoppen met tafeltennis.

Ze heeft een druk leven, ze werkt meer dan full-time in 2 administratieve banen: in loondienst en bij haar eigen bedrijf T10-administratie. Daarnaast past ze 1 middag per week op, op 2 kleinkinderen. En ze trekt met man en hond er graag op uit met de camper. Maar uiteindelijk vond ze het tafeltennissen toch te leuk om te laten vallen. En nu heeft ze al 1x getraind en 1x competitie gespeeld, 5e klas in team 3. Ze vindt de trainingsavonden heel leuk, die waren er niet bij de vorige club. Ze verheugt zich op wedstrijden, wil graag winnen, heeft geen probleem met verdiend verliezen, maar ze heeft een hekel aan onsportieve reacties van tegenstanders.

En wat betreft het nageslacht: haar kinderen tafeltennissen niet, maar 1 kleinzoon van 9 heeft wel belangstelling…

* Wie geeft zich op voor het volgende interview?